Горблянська Ірина Юріївна

вчене звання,

спеціаліст вищої категорії, вчитель-методист.

посада

Викладач біології

 

[tabs active=”1″ vertical=”no”] [tab title=”Персональна інформація” disabled=”no” anchor=”” url=”” target=”blank” class=””]

Народилася в 1 січня 1962 року в селі Липовиця, Рожнятівського району, Івано-Франківської області. Навчалася і закінчила Липовицьку середню загальноосвітню школу в 1979 році на відмінно. Цього ж року поступила в Львівський державний університет ім. І.Я. Франка, який закінчила в 1984 році.
В 1984 році, за всеукраїнським розподілом Я потрапила на роботу в загальноосвітню школу №7 міста Калуша, а в 1985 році переведена в загальноосвітню школу №6, в якій пропрацювала до 2014 року. В школі плідно пропрацювала, та отримала звання вчитель-методист. Також приймала участь в наступних конкурсах:
– 2000 рік, січень – участь в конкурсі «Учитель року» , призер конкурсу, друге місце;
– 2005 рік, серпень – участь в конкурсі розробок циклів уроків на тему “Будова клітини”, організованим редакцією газети “Хімія. Біологія” видавництва “Шкільний світ”. Нагороджена дипломом “Друга премія”;
– 2008 рік, квітень, – переможець Всеукраїнського конкурсу “Найкращий тематичний тест”, організованим редакцією газети “Директор школи” та “Інформатика” видавництва “Шкільний світ”.
З 10 вересня 2014 року в Івано-Франківському коледжі Державного вищого навчального закладу «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника».
Проживаю в місті Івано-Франківську.

[/tab] [tab title=”Основні публікації” disabled=”no” anchor=”” url=”” target=”blank” class=””]

Виданий навчальний посібник по вивченні біології в 2 частинах для студентів І-ІІ рівнів акредитації.

Титульний лист книги 1

Книга 1

Титульний лист книги 2

Книга 2

[/tab] [tab title=”Діяльність” disabled=”no” anchor=”” url=”” target=”blank” class=””]

Моя навчально-методична діяльність включає участь у міських, обласних семінарах, науково-практичних конференціях, обласних педагогічних практиках (відкриті уроки, теми виступів, захист проектів).

Моя навчально-методична діяльність

[/tab] [tab title=”Контакти” disabled=”no” anchor=”” url=”” target=”blank” class=””]

E-mail: irengor@ukr.net, Iryna.Horblianska@pu.if.ua

Тел: (0342) 57-00-08

Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника

[/tab] [/tabs]