Майбутні вихователі за чисте довкілля

Стурбовані екологічним станом прибережної території р. Бистриця Надвірнянська , і підтримуючи квітневу толоку , проголошену міським головою, студенти групи  ДО-21 під керівництвом викладача екології Гамбург М.В. організували екологічний проект  «Майбутні вихователі  за чисте  довкілля».

Основною метою проекту   було провести  природоохоронний захід , а також проявити активну громадську позицію  у житті нашого міста.

Щодня ми озираємось і бачимо навколо себе дерева, траву, квіти, птахів, комах, тварин – це все природа.  Людина — частина її.  Забруднення річок і озер, загибель лісів, знищення цілих видів рослин і тварин — справа рук людини.

Учасники проекту зібрали на берегах річки велику кількість сміття – це пластикова , скляна , алюмінієва тара, одноразовий посуд, папір, взуття, одноразові шприци, які залишили після себе відпочиваючі,  у яких відсутні екологічна культура  і мислення.

Студенти усвідомлюють важливість ролі кожного у збереженні природи, у можливості покращити стан довкілля, у пропаганді ідеї охорони навколишнього середовища серед однолітків і місцевого населення. І дорослі, і діти повинні об’єднати свої зусилля у справі захисту довкілля.  Збереження природи — це збереження людини.

Це тільки початок наших добрих справ . Закликаємо кожного долучитись до них.

  

В цьому ж місяці був проведений конкурс плакатів на екологічну тематику.